At få Software udviklet til din virksomhed

At få Software udviklet til din virksomhed

På et tidspunkt vil din virksomhed nødt til at have nogle softwareudvikling. Måske din virksomhed er lille, men eksisterende software passer ikke til dine behov. Måske din virksomhed er større, med betydelige teknologiske ressourcer allerede, men du har brug for en udefra perspektiv. Uanset årsagen, kan det være svært at vælge en softwareudvikler, især hvis du ikke er en teknisk person.
Jeg har hørt historier om valg af udviklere fra alle slags mennesker. En hel del har fortalt mig, hørt skrækhistorier om hvordan de likvideres med store regninger og lidt eller intet at vise for det.. Heldigvis, det behøver ikke at være svært at vælge en softwareudvikler; Jeg har udviklet fire spørgsmål skal du spørge når du vælger en udvikler.
1: er de kontrakt programmør eller softwareudvikler?
En professionel softwareudvikler er ikke i færd med at skrive kode; snarere, han er i færd med at løse problemer, og kode sker bare for at være en af den måde, at han (eller hun) gør det. Omvendt vil en kontrakt programmør ønsker du at stave ud af, præcis hvilken slags program du ønsker ham til at skrive. Han løser ikke problemer; han skriver bare kode den måde han er fortalte, og håber det vil løse problemet ved hånden. Med en reel softwareudvikler vinden du op med en løsning, der efterlader alle glade.
Markedet er fuld af kontrakt programmører maskeret som softwareudviklere. Vær forsigtig.
2: er de fokuseret på teknologi eller fordele?
Nogle softwareudviklere kan få pakket ind i deres teknologi; Det er ikke ualmindeligt at se udviklere, der har specialiseret sig i “AS / 400 mainframes” eller “indlejrede systemer”, for eksempel. En reel softwareudvikler, fokuserer dog på gavn for hans klient, uanset teknologi er nødvendige, og ikke på hvad teknologi han er fortrolig med. Du ønsker at ansætte en person, der er dygtige til at løse problemer, og at vil bruge den teknologi, der er bedst egnet til din virksomhed, uanset hvad det kan være. Du skal ikke vælge en udvikler, baseret på hvilken teknologi han er bekendt med; Han bør være i stand til at tage sig af næsten enhver teknologisk problem, enten ved at gøre arbejdet selv eller outsourcing til en person i sit netværk af kontakter.
3: er de opladning af tid eller af projektet?
Amatør software-udviklere har en tendens til at opkræve betaling for deres tid, ikke af værdien af det arbejde, de udfører; så kontrakt programmører. Ægte softwareudviklere, dog afgift baseret på værdi leveres til dig – det vil sige af projekt – ikke er baseret på tid. Dette skyldes, at amatører er bange for, at de ikke kunne fuldføre projektet i en rimelig mængde af tid, så de ønsker tryghed, at de vil blive betalt for deres tid i enhver situation. Erfaren udviklere, men er sikker på deres evne til at levere kode under deres skøn, de er trygge ved deres evne til at levere værdi, og de, som de kan give værdi, der er mere værd end deres tid er. Du bør ikke gøre en investeringsbeslutning hver gang du overveje at kalde din softwareudvikler.
4: de forsøger at give en løsning før de kender problemet?
Nogle udviklere vil tilbyde at sende dig et forslag efter en ti eller tyve minutters telefonsamtale. Det er umuligt at præcist at vurdere din situation så hurtigt; de forsøger at give dig en “one-size” pakke. Virkelige softwareudviklere vil ikke give dig med svar, forslag eller gebyrer, indtil de ved nok om din virksomhed har en kvalificeret udtalelse. Medmindre udviklerne er villig til at bruge nok tid til at virkelig vide, hvad dit problem er, ender du ikke med den løsning, du virkelig har brug for, fordi din developer gør tilfældige skud i mørke.