Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/20-20.dk/horsensopenair.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Hvilken gæld reduktion strategi er rigtige For dig? - horsensopenair.dk

Hvilken gæld reduktion strategi er rigtige For dig?

Hvilken gæld reduktion strategi er rigtige For dig?

At komme ind i gæld disse dage er blevet meget nemt. Kreditkortselskaber bombardere os med tilbud i vores postkasse, annoncer på TV, tilbud i butikkerne. Hvis du kan tilmelde dit navn, det ser ud som du kan få kredit.
Men hvad sker der, når du bruger så meget kredit, du ikke længere kan betale dit kreditkort regninger hver måned?
Og hvad sker der når uanset hvor meget du betaler dine regninger bliver større… og større… og større?
Der er flere strategier for at komme ud af gælden.
Alle af dem har deres gode sider. Og alle af dem har deres dårlige punkter. Hvoraf den ene er rigtige for dig? Her er en oversigt over de forskellige gæld reduktion indstillinger tilgængelige for dig:
Låne penge fra venner eller slægtninge:
Hvis du har en ven eller relative der har penge nok til at hjælpe dig med at komme ud af gælden, anser dig selv heldig. Men tænke længe og hårdt – og så tro om igen-før du vælger denne indstilling. Mens lån fra en ven eller slægtning kan hjælpe dig med at undgå de høje omkostninger ved interesse (hvis de er villige til at give dig penge uden at spørge dig til at betale renter), kan låne penge gøre ondt, eller selv ødelægge dit forhold. Alle ønsker at tilbagebetale deres “rige Onkel” – men hvad sker der, hvis du ikke? Eller du kan ikke? Dette kan sætte jer begge i en ubehagelig situation. Selv om pengene er en gave, kan det ændre dit forhold helt. Så sørg for at give denne mulighed for en masse tanker før låne penge fra en ven eller slægtning.
Kredit rådgivning:
For mange mennesker er kredit rådgivning en god mulighed. Efter alt, i de fleste tilfælde kan du sænke din rente, lavere din månedlige betaling, og kombinere dit kreditkort regninger i en enkelt betaling. Men vær forsigtig. Der er masser af “non profit kredit rådgivning” selskaber derude. Og ikke alle er skabt lige (og ikke alle gør, hvad de siger, de vil gøre). Før du tilmelder enhver papirarbejde, er det en god idé at stille masser af spørgsmål. Og sammenligner gebyrerne og andre program detaljer. Bare fordi en virksomhed er non-profit betyder ikke, at der ikke er omkostninger til dig – og betyder ikke, du ikke behøver at shoppe rundt og sammenligne programmer!
Konsolidering af gælden lån:
Hvis du er heldig nok til at eje et hjem (og du har nok egenkapital til at låne penge fra dit hjems værdi), kan en konsolidering af gælden lån være vejen at gå. I mange tilfælde kan din interesse være fradragsberettigede (men tjek med en skat professionel først at sørge for). Og også tænke grundigt over denne mulighed –, fordi hvis du låne “mod” dit hjem, og du ikke foretager betalingerne, uanset af hvilken grund, du kan risikere at miste dit hjem! Gebyrer, rentesatser og vilkår variere, så sørg for at shoppe rundt efter de bedste låneprogram for dig!
Gældssanering:
Hvis konkurs synes at være den eneste mulighed, kan så gældssanering (også kaldet gæld forhandling) være et godt alternativ. Processen med at løse dit kreditkort regninger (betale dem for mindre end du skylder) er en mere aggressiv tilgang til at komme ud af gælden. Men hvis du er bag i dine betalinger, det kan være en mindre drastiske skridt end at erklære konkurs. Du vil betale indkomstskat på det beløb, du gemmer, men dette beløb er normalt stadig meget mindre end det beløb, du skulle have betalt i renter. Før der træffes beslutning om gældssanering, Sørg for, du føler dig tryg med sådan en aggressiv strategi – og igen, shoppe rundt og sammenligne vilkår og gebyrer.
Konkurs:
Konkurs er typisk den sidste alternativ. Og med de nye konkurslovgivning indført i oktober 2005, bør du rådføre sig med en konkurs advokat før de overvejer denne indstilling. Med god grund (for det meste), er at have din gæld “afskrevet” gennem konkurs blevet vanskeligere. Så find en god advokat, og diskutere dine muligheder grundigt.
Nu, hvilke af disse gæld strategier er rigtige for dig?
Der er ingen simple svar. Det bedste råd er at tjekke alle dine muligheder – meget nøje-før de beslutter, hvilken strategi der er bedst for dig. Før du tilmelder dig med ethvert selskab:
• Stille masser af spørgsmål så du er komfortabel med virksomheden
• Lære hvordan processen fungerer, finde ud af gebyrerne og få alle aftaler skriftligt
• Kontroller med Better Business Bureau til at se om der er eventuelle uløste klager
Og mens være i gæld er helt sikkert meget stressende, altid huske at livet ikke er udelukkende om penge. Livet handler om at gøre mest muligt ud af hver dag, og at være taknemmelige for de ting, som du har – mens du arbejder på fastsættelse af tingene du ikke!