Konkurs kreditkort

Konkurs kreditkort

En konkurs kreditkort er dybest set et kort som du kan få trods dårlig kredit.
Hvis du har været i konkurs i fortiden, du sandsynligvis finde det vanskeligt at opbygge din kreditværdighed igen. En af grundene til dette er, at de fleste af de store virksomheder ikke vil tilbyde dig et kreditkort eller andre lån på grund af din tidligere konkurs. Der er et par ting, du kan gøre for at mindske den virkning, at konkurs har på din kredit nu, men en af disse muligheder (vent indtil det er ikke længere på din kredit rapport) ikke er en god idé hvis du har brug for et kreditkort eller lån nu.
Der er nogle selskaber, der vil tilbyde konkurs kreditkort. Primært, disse er kreditkort til folk med ingen eller dårlige kredit. Fordelen ved at få en af disse kreditkort er, at ved at tilbagebetale din gæld på det, kan du begynde at forbedre og opbygge din kredit rapport, så du vil kunne få lån og andre kreditkort i fremtiden. Ulempen er, at i mange tilfælde, disse kort har høje renter forbundet med dem, eller høje årlige gebyrer.
Hvis du er gonna get en din første kreditkort, og du har ikke været igennem konkursbegæring i fortiden, så skal du være forsigtig for at fortsætte med at undgå dem i fremtiden. For eksempel, bør du kun får én eller måske to kreditkort ad gangen. Jo mere kredit kort, som du har, jo mere sandsynligt er det, at du vil rack op en stor kreditkort gæld. Kreditkort gæld er meget svært at betale, så du skal være omhyggelig med ikke at komme i gæld til at begynde med. Hvis du gør det, er der en god chance for du vil ende med at gå konkurs.
Hvis du er bekymret for, at du kan gå konkurs over kreditkort gæld, så skal du kigge ind i nogle gæld konsolidering eller eliminering tjenester, der er online. Disse tjenester bør hjælpe dig med at slippe af med den gæld, du har. Bare sørg for at du grundigt forskning enhver virksomhed, du beslutter at gå gennem, så du kan være sikker på, de kan have tillid til med dit kredithistorie.