Sådan finder du de bedste tilbud på Cyber Monday

Sådan finder du de bedste tilbud på Cyber Monday

Glæder du dig også helt vildt til de store udsalgsdage, der kommer i slutningen af november og begyndelse af oktober? Du er måske allerede i gang med at skrive en lang liste af ting og sager, som du gerne vil have fat i på de store dage.

Cyber Monday er ligesom Black Friday – bare online! Men med Black Friday kan du sidde i behag hjemme i din egen stue uden at suse ned i menneskemylderet nede i byen.

Læs med her og se hvordan du kan finde de allerbedste tilbud på Cyber Monday.

Forbered dig

Den bedste måde man klare sig igennem enhver stor udsalgsdag er ved at forberede dig godt og grundigt.

De fleste skriver en lang liste, som de tilføjer henover et par måneder. Den liste er uvurderlig og hvis du virkelig vil forberede dig rigtigt godt, så kan du eventuelt gå ind og sammenligne priser på produkterne fra de forskellige forhandlere.

Hvis du for eksempel ved, at du har brug for en rigtig lækker nytårskjole, et par fede sko og en pæn skjorte til kæresten, så undersøg i forvejen priserne ved de forskellige forhandlere, der sælger noget der passer til dit behov. Hvis du gerne vil have fat i et meget bestemt (og dyrt) mærke, så kan du nok ikke forvente særlig store prisskel mellem forhandlerne. Men hvis du ikke er så kræsen hvad angår mærker kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke forhandlere der i forvejen er billige, hvilke der ikke er og hvilke du gerne vil holde ekstra meget øje med, år den store udsalgsdag kommer.

Sammenlign tilbuddene

Bare fordi det er den helt store udsalgsdag på Cyber Monday betyder det ikke, at alle forhandlere sætter priserne lige så langt ned. Der kan være stor forskel på hvad for eksempel de samme sko koster ved forhandler A som ved forhandler B og det er da noget så træls at opdage senere hen, at man kunne have sparet nogle penge, hvis man blot havde købt varen ved en anden.

Derfor er det en rigtig god ide at tage en vare af gangen og så se på hvilken webshop, du kan få det bedste tilbud. Er den første ting på din liste for eksempel ‘træningssko’, så kig dig rundt omkring på de forskellige webshops, som du har udset dig gennem din forberedelsesfase.

Hav flere åbne på en gang og gå frem og tilbage mellem de forskellige tilbud. Du kan på den måde hurtigt danne dig et overblik over, hvor du kan få den bedste kvalitet for pengene.

Husk også at tænke over fragten! Den koster også og det kan derfor nogle gange godt betale sig, at samle nogle af sine køb hos samme forhandler, hvis man kan.