Sådan forbereder du dig til Singles Day

Sådan forbereder du dig til Singles Day

Den populære handelsdag er blevet singlernes selvforkælelsesdag og er skabt som en pendant til valentinsdag for kærestepar. Det er en global handelsdag, hvor du kan gøre gode kup, og hvor du kan spare penge på alt fra skønhedsprodukter over tøj til teknik og elektronik.

Når du vil gøre de bedste kup, er det en god idé at forberede dig, så du kan gå målrettet efter du bedste produkter på dagen.

Singles Day finder sted 11. november, og butikker og webshops er i konkurrence om kunderne.

Hvordan handler du bedst?

Singles Day finder sted på nettet og i visse fysiske butikker. Når du vil gøre de bedste handler, skal du vælge den handelsform, som passer dig bedst. Dette er en fordel for dig at være afklaret om på forhånd.

Mens nogle foretrækker at handle på nettet, har andre det bedst med at shoppe i fysiske butikker. Der er fordele ved begge handelsformer, og det handler om at vælge den form, du har det bedst med.

Hvis du er afklaret med, hvilke produkter du vil købe på dagen og kender til både mærke og udgave, kan det være praktisk og tidsbesparende at handle på nettet. Her kan du spare tid og penge ved effektivt at gennemføre dine handler.

Er du derimod i tvivl om produkter, og hvilke udgaver eller designs du skal vælge imellem, kan det være en fordel at handle i de fysiske butikker.

Når du handler på nettet, får det bredeste produktudvalg, og du kan nemt og effektivt finde frem til dine favoritbrands.

Vær bekendt med de internationale e-handelsregler

Singles Day er ikke kun et dansk eller nordisk fænomen. Det er en global handelsdag, som oprindeligt startede i Kina i år 1993. I dag omsætter de store modebrands for milliarder på denne dag, som er bedre kendt som ”singlernes handelsdag” i dansk kontekst.

Selvom det er muligt at handle både i de fysiske butikker og på nettet, er handelsdagen mest udbredt online. Derfor kan du finde de største udvalg af produkter og varer, når du besøger de mange webshops.

Når du handler på nettet, og vil gøre dig de bedste kup, er det vigtig, at du på forhånd har styr på handelsreglerne.

Det er ikke kun indenfor EU’s grænser, at du kan handle varer på Singles Day. Både USA og Asien er langt fremme med at tilbyde kunder verden over de bedste tilbud på den populære handelsdag.

Mange onlineshops tilbyder gratis fragt til deres udenlandske kunder. Det er en fordel for dig at vælge de webshops, hvor fragten er inkluderet. Dette kan få dig til at spare yderligere penge på dagen.

I forbindelse med onlinehandel skal du være særligt opmærksom på, om en konkret webshop befinder sig indenfor eller udenfor EU’s grænser.

Hvis den befinder sig udenfor EU’s grænser, skal der regnes moms og told oveni i købsprisen. Dette er vigtigt for dig at kende til, så du kan forberede dig bedst muligt til handelsdagen og undgå ubehagelige overraskelser på fragt- og leveringspriser.